Situat în portul Dubai, Damac Bay menține o schemă de design inspirată de minunile vieții maritime, cu un interior care include scoici, perle și modele de pește-zebră și un exterior elegant care omagiază valurile senine ale oceanului.

Piesa de rezistenta a Damac Bay este fântâna arteziană a proprietății, situată în turnul central. Sincronizată cu muzica de operă, enorma fântână arteziană oferă privitorilor un spectacol de apă care poate fi savurat din vecinătatea turnurilor sau de la kilometri distanță.

Damac Properties a anunțat oficial lansarea Damac Bay de către Cavalli. Cu o estetică concepută de brandul emblematic Cavalli, proprietatea cu 42 de etaje și trei turnuri asteapta să-i întâmpine pe rezidenți în minunile vieții de lux de pe litoral. Ca o piesă de rezistenta, turnurile Damac Bay sunt legate de un pod inspirat de Cavalli care se înfășoară pe acoperișurile sale. Proprietatea oferă rezidenților posibilitatea de a alege de la apartamente cu 1 dormitor la duplexuri super-luxe cu cinci dormitoare în cadrul planului general al proiectului. Niall McLoughlin, vicepreședinte senior al Damac, a aplaudat lansarea, declarând: „Scopul nostru cu Damac Bay a fost să aducem minunile fericirii maritime mai aproape de rezidenți mai mult ca oricând. Proprietatea a fost construită într-un mod în care toți cei care locuiesc aici se pot bucura în mod egal de un stil de viață luxos, convenabil, accentuat de liniștea mării.” „Cu un aspect inovator conceput special de Cavalli, proprietatea este asigurată că va ține rezidenții și oaspeții plini de voie buna, relaxati și revigorati.”Etajele al doilea până la 32 au unități de lux cu unul, două și trei dormitoare, permițând rezidenților să se bucure de confortul vieții pe malul mării. Etajele 33 până la 42 oferă o gamă variata de dimensiuni a unităților, de la duplexuri cu 3 dormitoare la 5 dormitoare, concepute cu detalii pentru a oferi un stil de viață minunat la malul mării. Locuitorii Damac Bay vor avea acces la o plajă privată cu nisip alb, la o gamă largă de restaurante și băuturi și la exclusivistul Cavalli Lounge al proprietății. În plus, proprietatea cu trei turnuri a fost construită pentru a oferi fiecărei unități o vedere frumoasă la malul mării. Holul din Damac Bay servește drept punct de întâmpinare al proprietății, afisaza ferestre înalte de sticlă și o estetică stârnită de frumusețea mării.Nivelul podiumului turnurilor oferă o evadare maritimă sub forma unui labirint de apă realizat elegant, și a excursiilor de snorkelling.Podiumul este, de asemenea, prevăzut cu hamace suspendate deasupra piscinei infinite de la nivelul solului clădirii, oferind acces convenabil la Cavalli Lounge și la meniul său principal. Fiecare dintre cele trei turnuri are, de asemenea, o piscină infinită pe acoperiș, permițând rezidenților să se bucure de vederi uluitoare și să lucreze în confort la bordul stațiilor de lucru plutitoare ale panoului. Zona de pe acoperiș este, de asemenea, echipată cu un pavilion de operă de ultimă generație, care are vedere la valurile calmante ale Golfului Arabic.Copiii care locuiesc în Damac Bay vor avea ocazia să frecventeze școala de realitate virtuală cu lecții proiectate cu laser pe fântâna de apă a proprietății.Articolul a fost preluat din Publicatia Khaleej times