Roaming în Dubai Telefon și internet

L.E. O veste bună despre roaming, vine de la Digi România. Spre deosebire de ceilalți operatori, grupul Digi | RCS-RDS își permite să practice prețuri speciale. Din fericire, poți afla care sunt acestea înainte de călătorie. Operatorul a pus la dispoziția clienților o pagină web interactivă prin intermediul căreia poți afla destul de ușor cât dai pe roaming. Click aici

Digi

Roaming în Dubai sau cartelă locală? Dacă serviciul nu te lasă să stai prea mult neconectat sau pur și simplu ești genul care trebuie să sune acasă, ia în considerare cumpărarea unei cartele sim locale. Cea de la Etisalat costă 55 de dirhami (cu 5 dirhami credit) și o poți cumpăra direct din aeroport. Variantele de reîncărcare sunt de 25 și 50 de dirhami.

Cu 25 de dirhami vorbești în România pe mobil cam 12 minute. Pe fix, timpul se termină mai repede, dar oricum e mai covenabil decât să foloseşti companiile din România. Mai jos vă lăsăm tarifele practicate de cele mai cunoscute companii de telefonie mobilă de la noi:

Vodafone
Orange

Așa că mare grijă cu roamingul în Dubai!

Dacă optați pentru o cartelă locală, acestea sunt pachetele de internet:

Internet local

Altfel, internetul are o viteză rezonabilă și găsești multe locuri (cafenele în special) unde să te conectezi la wi-fi și să economisești banii.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *