Plimbare cu barca printre fântânile dansatoare

Ați văzut vreodată cum dansează apa? O să începem prin a vă vorbi puțin despre cunoscuta fântână arteziană din Dubai ce imită fântâna Bellagio, însă, după cum ne-am obișnuit, este mai mare decât cea din Las Vegas. Fântânile sunt amplasate la ieșirea din Mall Dubai și la baza Burj Khalifa. Accesul la Dubai Mall se face cel mai facil cu metroul de la stația cu același nume, printr-o pasarelă directă de la metrou în mall .

Fântânile oferă zi de zi un spectacol de lumini sincronizate cu muzică arăbească și internațională. Un show durează 5 minute și noi zicem că merită să stați să vedeți mai mult de un show, deoarece toate dansurile sunt diferite prin grație , culoare și sunet. Spectacolul rulează la ora 13:00 și 13:30 însă priveliștea este mult mai spectaculoasă cu începrea show-ului de la 18:00. Seara fântânile dansează din jumătate în jumătate de oră până la 23:00. Vizionarea spectacolului este gratuită.

În fața Mall-ului se află lacul Burj Khalifa, de pe marginea căruia puteți lua o barcă numită abra și să va plimbați printre jeturile de apa colorate ce se ridică până la înălțimea unui clădiri cu 50 de etaje. O abra poate îmbarca 6 persoane, iar plimbarea costă 65 de dirhami/persoană. Fotografiile wow sunt garantate!

Noi vă recomandăm să vă luați această plimbare cu barca printre fântâni pentru că merită să vedeți de aproape acest simbol al Dubai-ului, plus că pe marginea fântânilor este foarte aglomerat și cu greu prinzi un unghi bun.  Sau, dacă doriți puteți să luați masa la următoarele localuri care oferă priveliște la fântâni: TGI Frydays, Wafi Gourmet, Carluccio’s, Joe’s Cafe, More, Madeleine și Burj Al Hamam.
Atenție! Restaurantele din Mall Dubai nu servesc alcool.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *