Plaje publice în Dubai

Cine își dorește sa aiba parte de soare, apă și nisip fără să plătească vreo taxă de intrare? Da, cu toții vrem asta. De aceea ne-am gândit să facem o listă a plajelor pentru care nu trebuie să plătiți nimic pentru a vă bucura de ele.

The Beach Dubai- zona Dubai Marina- este una dintre cele mai mari plaje turistice din Dubai. În complexul The Beach găsiți magazine, restaurante și un cinema în aer liber. Beduinii vă așteaptă și ei pentru o plimbare cu cămila pe malul apei. În plus, plaja dispune și de cel mai mare waterpark gonflabil din lume.  Cred că este destul de clar că aici nu aveți cum să vă plictisiți.

Sunset Beach– zona Jumeirah- este bine-cunoscuta plajă pe care se fac fotografii cu Burj Al Arab-ul pe fundal. Plaja este lată, dotată cu toalete, dușuri, cabine de schimb, wi-fi și cu facilități pentru o baie pe timp de noapte. Tot aici, începătorii pot face surfing, valurile fiind mici și medii.

Kite Beach-zona Jumeirah- este paradisul iubitorilor de sporturi pe plajă: volei, fotbal, caiac și după cum îi spune numele- găsiți mulți surferi de kite-uri. Magazine și cafenele sunt disponibile în apropiere de drumul principal.

Jumeirah Open Beach– zona Jumierah- este cea mai veche plajă din Dubai, aceasta dispune de toalete, dușuri și vestiare. Dacă doriți mai mult de o băutură răcoritoare, puteți să mergeți în Palm Strip Mall (din apropiere) la cafenele sau restaurante. Datorită apei cu nivel scăzut, aici o să vedeți și multe mame cu copii. Plaja este mai mult pentru cei ce fac exerciții fizice, având o bandă de alergat lungă de 1.8 km.

Noi vă recomandăm să treceți prin toate plajele publice din Dubai pentru că fiecare în parte are câte ceva de oferit. Într-adevăr, nu sunt condițiile ca la cele private, însă pentru o bălăceală și un bronz aveți tot ce vă trebuie.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *