Nakheel Mall – centrul comercial din inima insulei Palm Jumeirah

Nakheel Mall este un centru comercial deschis la sfârșitul anului 2019, poziționat chiar în inima insulei artificiale în formă de palmier-Palm Jumeirah. Are 5 etaje și o terasă pe acoperiș, sună foarte bine, nu?

Piesele de rezistentă sunt cele 2 fântâni interioare cu jet de apă care cade de la 20 de metri.

Ca în orice mall, aici se găsesc peste 300 de magazine-printre ele amintim: H&M, American Eagle, Kurt Geiger, Gant, Sephora, Bath & Body Works, The Toy Store, Adidas, Breitling, French Connection, Montblanc, Puma și multe altele, lista este lungă.

Supermarketul Waitrose , brand britanic, de asemenea își așteaptă cumpărătorii cu produse proaspete.

Zona de luat masa se împarte în food court și restaurantele în aer liber, aflate pe acoperișul mall-ului, care oferă o gamă variantă de tipuri de mâncare și un peisaj de vis asupra insulei, Golfului Arabic și tirolianei.

Dacă vă plac fimele, aici este raiul pentru a viziona ultimele apariții. Vox Cinema oferă una dintre cele mai avansate și dinamice experiențe cinematografice, prin cele 15 ecrane de ultimă generație (3D, 4DX, GOLD și THEATRE by Gary Rhodes).

Să nu uităm de cei mici…

Copiii au lumea lor în Nakheel Mall, Trampo Park este un super loc de joacă de 370 de mp cu 16 activități diferite, pentru toate grupele de vârstă( de la 2 ani până la 13 ani). Exemplificăm și câteva dintre ele: groapa uriașa de spumă, pista de curse cu mașinuțe, jocuri de rol, cea mai mare peșteră interioară cu tot felul de camere ascunse, tobogane și comori ascunse. O nebunie, mi-e ciudă că nu mai sunt copil.

Tarife: copiii de 2 ani plătesc 55 dirhami, cei între 3 și 5 ani 75 dirhami iar cei peste 6 ani 85 dirhami.

Nakheel Mall găzduieste, de asemenea, o a patra sucursală a popularului centru de divertisment pentru copii Fabyland, vă las să descoperiți ce minunății găsiți și aici.

Nakhell Mall ofera acces la The View at The Palm, observatorul, cu vedere asupra întregului arhipelag de la 230 de metri(etajul 52).

Programul mall-ului este de la 10:00 am la 10:00 pm.

Merită pus pe listă, așa că nu îl ratați la următoarea vizită în Dubai.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în Dubai, vă putem ajuta să vă alegeți pachetul potrivit.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *