La mulți ani, 2018!

Unul dintre cele mai reușite spectacole ce a marcat trecerea din 2017 în 2018 s-a ținut la Burj Khalifa. Când a bătut de 12 noaptea, clădirea a avut cel mai mare spectacol de lumină și sunet de pe o clădire, lucru care i-a adus și un record în Guiness Book.

Cel mai înalt turn din lume a fost scăldat în lumini strălucitoare sincronizate de muzică. Spectacolul ce a durat 7 minute a început cu proiecția anului 2018 urmată de imaginea lui Shaikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, apoi pe rând simbolurile U.A.E.-steagul, șoimul în zbor cât și litere în limbă arabă .

Anul 2018 celebrează 100 de ani de la nașterea părintelui fondator U.A.E., tocmai de aceea este considerat anul Zayed. Fostul conducător a decedat la vârsta de 86 de ani, în 2004.

Chiar dacă nu au fost artificii ca în anii precedenți, show-ul a fost inovativ și lipsit de riscuri. La acesta au lucrat 300 de experți din toată lumea, timp de 5 luni.

Organizatorii au anunțat că vor repeta spectacolul până pe 31 martie 2018, pentru toți cei care l-au ratat și doresc să-l vadă, mai aveți la dispoziție in fiecare marți, miercuri și  sâmbătă de la ora 20:00 iar joia și vinerea de la ora 22:00. Dar dacă tot nu aveți cum să îl vedeți live, vă invităm să vizionați înregistrarea de mai jos:

Și dacă anul acesta nu am reușit să ajungem în Dubai, anul viitor sigur vă vom relata de la fața locului. Voi ce părere aveți? Anul viitor aveți de gând să fiți în Dubai la intrarea în anul 2019?

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *