La Mer – o plajă de senzație în Dubai

La Mer este , deja, o destinație inspirată, transformând suburbiile cartierului Jumeirah 1 într-un loc cu spații larg deschise, cu bulevarde pline cu palmieri, picturi murale graffiti și, bineînțeles, o plajă fermecătoare. Situată langă unele dintre atracțiile turistice moderne ale orașului, inclusiv Muzeul Etihad și Dubai Water Canal. La Mer va deveni, cu sigurantă, „o nouă adresă” preferată de turiști, mai ales că, pentru familii este un adevărat paradis chiar pe malul mării.

La Mer se întinde pe o suprafată impresionantă de 13,4 milioane de metri pătrati. Vizitatorii pot explora  aici 130 de magazine, restaurante și o serie de activități care au loc atât la North Island și South Island. Hub-ul pune accentul pe jocurile pe apă, sporturile pe plajă și un waterpark.

Plajele cu nisip fin dispun de dușuri moderne, acces Wi-Fi gratuit, puncte de incărcare mobile și patru zone de joacă pentru copii. Familiile își pot petrece ziua relaxându-se în cabanele La Mer de langă plajă și făcand fotografii cu bărcile pline de culoare care se află pe nisip.

Unde să mâncați în La Mer?
Dacă vă place să mâncați, aveți noroc, deoarece există multe opțiuni de luat masa, de la burgeri la inghețată, salate, din diferite bucătarii: indiană, franțuzească, mediteraneană și multe altele. Noi am făcut o selecție mică cu localurile la care am ajuns, dar nu uitați că sunt multe altele care vă așteaptă să le testați:

Amorino-Gelaterie

Ați văzut înghețata aceea în formă de trandafir? Ei bine, aici o găsiți! Din ingrediente naturale și pentru toate gusturile…yammy

Aprons & Hammers- restaurant cu fructe de mare

Aveți chef de fructe de mare proaspete alături de o paella?

Bareburger – burgeri

Aici găsiți burgeri fără aditivi sau consevanți, pe bune. Da, citiți bine, gustoșii burgeri sunt făcuți numai din ingrediente naturale și proaspete.

Hola- bar de fructe

Fructe proaspete și flori de mango sculptate, toate menite să vă răcorească. Ce ziceți?

HQ’S 459- mic dejun toată ziua

O terasă în care puteți savura micul dejun la orice oră. Și când zicem mic dejun, gândiți-vă la unul foarte bogat și diversificat. Nu-i așa că unii dintre voi vor să se răsfețe cu ouă Benedit sau patiserie la prânz sau la cină?

I Scream- Gelaterie

44 de arome, printre care wassabi, ceai verde sau susan negru. Sună ciudat nu? Dar va garantăm că sunt extraordinar de delicioase.

SLAB- sandwich-uri

Pentru toții iubitorii de sandwich-uri, aici e de vis…bucăți din carne de pui ținut la rotisor 12 ore cu brânză de capră, toate trase în unt de nuc.

Sugar Factory- dulciuri

Nerecomandat persoanelor la dieta… atât avem de spus despre acest loc.

Este mult de explorat și chiar aveți ce, tocmai de aceea vă invităm să descoperiți fiecare loc! Cu siguranță merită să ajungeți în La Mer.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *