Hotelul Gevora-cel mai înalt hotel din lume

Yuhuuu, Dubai-ul a ajuns la performanță de a-și mai depăși încă un record prin construcția hotelului Gevora, care a devenit din 9 februarie 2018 cel mai înalt hotel din lume. Acesta măsoară 356 metri și este cu doar un metru mai înalt decât vecinul său JW Marriott Marquis (care a deținut recordul). Hotelul este poziționat în zona centrală, la câțiva kilometri de cea mai înaltă clădire din lume-Burj Khalifa, cu care îi este inferior doar cu 500 m. Stația de metrou Financial Centre se află la 5 minute de mers pe jos, iar până la Dubai Mall aveți doar 1 stație.

Hotelul de 4* are la intrare o ușă rotativă din aur, saună, piscină, piscină pentru copii, 2 săli de fitness, una pentru bărbați și una pentru femei ,un luxos SPA, 4 restaurante și o cafenea. Turiștii se pot caza într-una din cele 528 de camere ale hotelului de 75 de etaje:

  • Cameră Deluxe-46 m²,
  • Cameră Deluxe cu un dormitor-62 m² si
  • Suită cu 2 dormitoare-85 m²

Tarifele sunt chiar competitive pornind de la 150 euro/noapte camera deluxe până la 500 euro/noapte într-o suită cu 2 dormitoare. Liftul este super-rapid ajungând în 38 de secunde în vârful clădirii, sau dacă sunteți ambițioși puteți urca cele 3.859 de scări până la observator.

Din data de 22 februarie 2018 observatorul de pe acoperișul hotelului a fost deschis publicului contra sumei de 100 de dirhami/adult și 50 de dirhami/copil(6-12 ani), pentru copiii sub 6 ani accesul este gratuit. Biletele pot fi achiziționate de la recepția hotelului. Vizitarea observatorului este disponibilă între orele 10 dimineață și 09 seara.  În momentul cumpărării biletului veți primi și un voucher cu care vă puteți cumpăra o băutură sau o prăjiturică din Le Veyron Café. Voucherul trebuie folosit în acceași zi cu vizita.

Prin deschiderea acestui hotel, Dubai-ul a devenit casă pentru 6 din cele 10 cele mai înalte hoteluri din lume.

* Gevora Hotel — 356 metri

* JW Marriott Marquis Dubai Tower 1 and 2 — 355 metri

* Rose Rayhaan by Rotana — 333 metri

Burj Al Arab — 321 metri

* The Address Downtown Dubai — 302 metri

* The Radisson Royal Hotel Dubai — 269 metri

Hotelul este unul business, însă luând în considerare raportul calitate-locație-preț este un hotel de luat în considerare atunci când vă decideți să vizitați Dubai-ul.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *