Grădina cu fluturi din Dubai

În apropierea Miracle Garden găsim și cea mai mare grădină cu fluturi vii- 4.500 de metri pătrați. Aici se găsesc peste 35.000 de specii zburătoare din diferite țări ale lumii.

La intrare veți găsi un muzeu de fluturi și de insecte cu mii de insecte conservate. După ce veți intra în marea gradină veți fi asaltați de fluturi de diferite mărimi și culori care vor zbura în jurul vostru sau chiar vi se vor așeza pe cap, umeri sau în palme.

Tip: Fluturii sunt atrași de hainele albe!

Fiecare parte a grădinii este decorată cu flori și plante cu nectar astfel încât fluturii să se hrăneasca la fel ca în mediul natural. Casa de sticlă vă va oferi șansa de a asista la ciclul de viață miraculos al diferitelor specii de fluturi în timp ce trec prin metamorfoză.

Cât costă biletul?

Intrarea este 55 dirhami/persoană sau gratuită pentru copiii sub 2 ani și persoanele cu nevoi speciale.  Achiziționarea biletelor se face la intrare.

Butterfly Garden este deschisă zilnic între orele 09:00-18:00, pe tot parcursul anului.

Cum ajungeți la Butterfly Garden ?

La fel ca și la Miracle Garden, ori luați un taxi, ori de la stația de metrou Mall of Emirates vă urcați în autobuzul 105, disponibil de dumică până joi de la ora 2 după amiază și vineri-sâmbătă de la prânz.

Este o adevărată lume de poveste aici, culori și forme inedite vă vor încânta privirea. Așa că nu ratați acest tărâm al fluturilor.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *