Dubai Garden Glow- o altfel de gradină

Puțini știu că în apropierea parcului Zabeel din Dubai găsim Garden Glow- cel mai mare parc cu concepte neobișnuite. Haideți să vedem care sunt cele 3 concepte ce compun parcul:

  • Cea mai mare grădină strălucitoare în întuneric, realizată din 10 milioane de becuri. În Sezonul 1 tema a fost “Minunile Lumii” , Sezonul 2 a dus un tribut naturii ceea ce a făcut din Garden Glow cel mai popular parc care a pus accentul și a transmis un mesaj puternic despre economisirea energiei și conservarea vieții sălbatice. Sezonul 3 dezvăluie tema “Subacvatică”, unde instalațiile minunate, jocul de lumini și muzica vă duc într-o călătorie magică subacvatică.  Nu ratați fotografiile în tunelurile în formă de inimă sau cel cu orbita!

Cel mai mare parc cu dinozauri, care găzduiește mai mult de 100 de dinozauri animatronici. Aceste creaturi par să respire, să mârâie și să clipească la voi-un adevărat Jurassic Park. Fața de anul trecut, în acest sezon, parcul oferă mai multe elemente de interacțiune, cum ar fi Labul dinozaurilor (unde se poate vedea evoluția dinozaurilor) și Muzeul dinozaurilor (care afisează o replică a scheletelor dinozaurilor).

Cel mai mare parc de sculpturi din gheață create din 5000 de tone de gheață-aceasta este noutatea pe care a adus-o cel de-al 3 lea sezon. Cu o temperatură între -7 și -8 grade Celsius parcul deține sculpturi la care au lucrat 150 de artiști talentați din întreaga lume. Ice park-ul este și el împărțit în mai multe zone-“Mini Dubai”, “Ice Age”, “Children’s Play Area” și multe altele.

Sună interesant nu? Accesul în parc se face prin porțile Zabeel Park 6 și 7, cea mai apropiată stație de metrou fiind Al Jafiliya. Dubai Garden Glow este deschisă în fiecare zi începând cu ora 16:00 până la miezul nopții. Parcul este deschis doar până pe 31 mai 2018. Un bilet costă 60 de dirhami, exceptând copiii sub 3 ani și persoanele cu nevoi speciale care au accesul gratuit.

Parcul dispune, de asemenea, de o gamă largă de opțiuni pentru mâncare stradală la prețuri rezonabile, inclusiv hot-dog, pizza, gustări libaneze, turcești și înghețată.

În plus, există o mică zonă de joacă pentru copii în parcul dinozaurilor, precum și trambuline.

Și de data aceasta Dubai-ul se întrece pe sine, cu cea mai mare expoziție de sculpturi de gheață. În curând credem că va găzdui și urși polari, la ce ambient creează.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *