Vizitarea Dubai-ului cu buget mic

Când ne gandim la Dubai deja ne ducem cu gândul la lucruri scumpe și de neatins pentru noi oamenii normali, însă lucrurile nu stau chiar așa. Nu negam faptul că sunt hoteluri și restaurante în care puteți lasa contravaloarea unui apartament, însă nu sunt diferite față de alte destinații ale lumii, precum New York sau Hong Kong.

Noi am alcătuit o listă cu obiective pe care le puteți vizita în Dubai chiar și cu un buget modest. Așa că, vă propunem:

  • să faceți plajă pe plajele publice (despre care am vorbit aici), la toate plajele publice se ajunge cu metroul (linia roșie)
  • să vizitați acvariul din Dubai Mall, partea frontală a acvariului este deschisă publicului fără niciun ban, spre seară puteți să luați parte la show-ul dansant susținut de fântânile arteziene din față grandiosului turn Burj Khalifa
  • să vizitați muzeul Dubai- intrarea costă 3 dirhami/persoană, aici găsiți mica istorie a emiratului, după care puteți să luați abra-costă 1 dirham/persoană- și să traversați canalul Creek pentru a ajunge la vestitele piețe de aur și mirodenii.
  • să vă plimbați prin Dubai Marina, portul de yahturi este foarte frumos iar promenada seara este foarte animată. Și dacă tot ați ajuns până în Dubai Marina faceți și un tur prin insula palmier luând tramvaiul care costă aproximativ 20 de dirhami dus-întors/persoană.
  • să vizitați moscheea Jumeirah, intrarea costă 20 dirhami/persoană și include ceai, apa și ceva produse de patiserie. Se poate vizita zilnic la ora 10:00, singurul lucru cerut este să aveți o ținută decentă prin care să aveți acoperite mâinile și picioarele.
  • să vă relaxați în parcul Zabeel, intrarea costă 5 dirhami/persoană și tot aici găsiți și cel mai nou obiectiv turistic din oraș-Dubai Frame.

În funcție de zona hotelului, veți mai plăti transportul către toate aceste obiective.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *