Bulgari Resort Dubai

Cazarea în Dubai tocmai a adăugat o bijuterie  nouă în coroana sa cu deschiderea Bulgari Resort & Residences Dubai, pe data de 7 decembrie 2017. Proprietatea de 158.000 de metri pătrati este situată în Golful Jumeirah, pe o insulă artificială- Jumeira Bay, în formă de călut de mare care este conectată de oraș printr-un pod de 300 m. Dacă plănuiti să vă aduceți barca, complexul cuprinde un port de agrement privat cu 50 de ambarcațiuni. De asemenea, are primul club de iahturi Bulgari din lume. Pe insulă nu sunt construcții înalte așa că hotelul este o adevărată oază de liniște și relaxare departe de agitația din oraș.

Hotelul are 101 de camere dispuse în cele 6 clădiri rezidențiale cu tarife începând de la 500 euro/noapte. Camerele sunt împărțite în 6 categorii între 55 m2 și 120 m2:

  • Superior Room,
  • Deluxe Beach View Room,
  • Premium Ocean View Room,
  • Junior Suite,
  • Deluxe Suite și
  • Bulgari Suite.

Plus 20 vile cu 1, 2 sau 3 dormitoare începând de la 2000 euro/noapte. Vilele au între 175 m2  și 540 m2. Însă de departe, vila Bulgari de 540 mcu 3 dormitoare și pereți din sticlă de jur împrejur , este un loc în care vă simțiți ca acasă. În această vilă aveți propria plajă privată, propriul jacuzzi, propriul hammam, propria grădină de 500 m2 , terasa voastră pe care puteți să țineți un eveniment de aproximativ 100 de persoane.

Decorul interior și exterior al hotelului a fost asigurat de Antonio Citterio Patricia Viel alături de designerii de mobilă  Maxalto , Flos, Fexform și B&B, toată mobilă fiind “made in Italy”. De asemenea, marmura este adusă din toate colțurile lumii.

Masa vă este asigurată de restaurantele și barurile exclusiviste Il Ristorante by Niko Romito(renumitul chef Italian), Il Café, Il Bar, La Spaggia și restaurantul Yacht Club.

Printre facilități amintim: micul dejun oferit la orice oră,  plaja privată, centrul fitness, SPA-ul (7 camere de tratament și o suita pentru cupluri), hammam, piscină interioară, piscină exterioară, club cu piscină pentru copii, magazine, salon de înfrumusețare,  probarea și cumpărarea bijuteriilor marca Bulgari direct în camera voastră etc.

Luxosul hotel este o premieră de amploare pentru marca italiană Bulgari.

 Noi recomandăm hotelul acesta pentru cei ce au explorat deja Dubai-ul și vin pentru relaxare și plajă. Deasemenea, este foarte indicat pentru familiile cu copii, hotelul oferind lecții de gătit pentru copii, petrecere în pijama, căutare comori și meniu pentru copii.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *