Armani Hotel

După cum îi spune și numele, hotelul aparține cunoscutului creator de modă Giorgio Armani. Deschis în 2010, acesta este unul din cele două hoteluri ale designerului (cel de-al doilea aflându-se la Milano). Hotelul lui Armani se află în incinta Burj Khalifa și ocupă 10 etaje din cele 160 ale celei mai înalte clădiri din lume (primele 8 etaje plus etajele 38 și 39).

Camerele sunt de o eleganță discretă, oferind un decor cu linii curbe, materiale de lux și covoare japoneze tatami. Însăși Giorgio Armani s-a ocupat de amenajarea fiecărei camere. Prima opțiune de cameră din cele 78, este cea Deluxe care are 45 de m², iar ultima opțiune din cele 82, este Suita Ambassador de 150 de m². Fiecărei camere îi este desemnat un angajat care se ocupă de toate cerințele voastre plus un iPad ce vă ajută să controlați totul în cameră, de la draperii până la TV. Dacă optați pentru o Suita Fountain veți avea parte de propriul spectacol asupra fântânilor dansatoare.

Hotelul Armani Dubai pune la dispoziție 7 restaurante ce oferă meniuri sofisticate. Dintre ele amintim restaurantul Armani Hashi ce servește mancăruri japoneze cu influențe moderne, restaurantul Amal oferă preparate culinare indiene, iar Deli va invită să savurați gastronomia italiană. Tot aici găsiți și renumitul club de noapte Armani Privé care găzduieste cele mai populare petreceri din oraș. Hotelul include un centru spa de lux și are acces direct la centrul comercial Dubai Mall.

 Cât costă o cameră?

Tariful unei camere în luxosul hotel începe de la 500 euro/noapte, însă diferă în funcție de sezon.

Îl catalogăm mai mult un hotel business și de cupluri, facilități pentru copii nu prea sunt.

Distribuie :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *